9 February 2010

Workshop acteren voor camera

Voor De Kwekerij, samen met Joris van Midde. Workshop op de Helen Parkhurst school in de Reeshof. Een workshop acteren en camera voor basisschool leerlingen. De workshop begon met een introductie spel van Joris. Uitleg over de camera.  En we hebben een korte scene opgenomen als voorbeeld. Na de pauze mochten de leerlingen zelf in groepjes aan de slag met eigen camera.

Zie hier de resultaten op de site van de kwekerij.

en deze reactie kregen we naderhand van een van de docenten:

“Ik wilde jullie nog even laten weten dat de kinderen en de leerkrachten laaiend enthousiast zijn over jullie activiteiten.
Kinderen hebben al allerlei afspraken gemaakt met groepjes en willen na schooltijd gaan filmen en er wordt zelfs
over een “making off” van de afscheidsmusical gepraat. Er gaan geruchten rond dat het ict budget aangesproken gaat worden voor het aanschaffen van simpele camera’s die je makkelijk op de computer aan kunt sluiten.

Jullie hebben heel wat in gang gezet! Bedankt!”