Techniek

Victor-Zorro specialiseert zich in videoprojectie film en creative projecten. Daarnaast hebben wij ook erg veel ervaring met het werken op locatie, en word er door het professionele en creatieve team altijd oplossingsgericht gewerkt. Onder het mom van diensten zijn er twee verschillende specifieke disciplines die wij aanbieden, deze zijn projectie- en video technieken. Behalve dit, zijn wij ook erg voor open sourcing en het delen van kennis. Wij bieden daarom ook verschillende workshops aan, waarin wij graag delen in wat wij over de jaren aan ervaring hebben opgedaan.

Projectietechniek:

Het aanbod op het gebied van projectie is groot en gevarieerd. Alles is natuurlijk afhankelijk van de situatie en specifieke vraag, maar er is erg veel mogelijk. Er word gewerkt met verschillende soorten software pakketen en over apparatuur beschikken wij zelf. Al de apparatuur, van bekabeling tot projectoren tot multi display devices, zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Ook draait de software die gebruikt word op zowel PC als Mac computers, hieronder kunt u verstaan: Resolume, Que Lab en Wings platinum. Wij werken altijd samen met u naar een passende oplossing toe. Het beste kunt u voor een advies op maat of offertes via email contact met ons opnemen.

Videotechniek:

Net als voor projectie techniek, kunt u ook voor advies altijd contact opnemen of een afspraak maken. Zelf werken wij met Adobe creative cloud, aftereffects en premiere pro. In het kopje gedane zaken kunt u een blik werpen op de vele verschillende video projecten die wij al op onze naam hebben staan. Niet alleen zijn wij bezig met filmen, maar ook met stopmotions, werk met greenscreens, video voor web en streamen.